Under kategorin varm och kallrökta korvar finner vi korvar som sremska, gulayer, domaca, cabanossi mm. Vad dessa korvar har gemensamt är att de innehåller höga mängder kött, samtliga över 95%. Samt att alla dessa korvar är antigen varmrökta eller kallrökta på äkta bokspån. Våra korvar som går under benämningen varm och kallrökta korvar kallas också med ett annat namn för tilltuggskorvar eller ölkorvar.
Art.Nr | Artikel | C:a vikt / pack |
103 / 104 | Bondekorv mild | 900 gr / 250 gr |
200 / 201 | Bondekorv stark | 900 gr / 250 gr |
105 / 106 | Cabanossi mild | 530 gr / 220 gr |
202 / 203 | Cabanossi stark | 530 gr / 220 gr |
107 / 108 | Cajna lång | 1000 gr / 400gr |
109 | Cajna | 250 gr |
110 / 111 | Gulayer mild | 800 gr / 250 gr |
208 / 209 | Gulayer stark lång | 800 gr / 360 gr |
210 | Gulayer stark | 230 gr |
114 | Krakowska mild | 500 gr |
211 | Krakowska stark | 500 gr |
121 / 122 | Oxcabanossi | 530 gr / 220 gr |
125 / 126 | Sremska mild | 700 gr / 280 gr |
213 / 214 | Sremska stark lång | 1000 gr / 400gr |
215 | Sremska stark | 250 gr |
128 / 129 | Sudzuk med vitlök | 800 gr / 400 gr |
218 / 219 | Ölkorv | 400 gr / 150 gr |