Varm- och Kallrökta korvar
Varm- och Kallrökta korvar

Under kategorin varm och kallrökta korvar finner vi korvar som sremska, gulayer, domaca, cabanossi mm. Vad dessa korvar har gemensamt är att de innehåller höga mängder kött, samtliga över 95%. Samt att alla dessa korvar är antigen varmrökta eller kallrökta på äkta bokspån. Våra korvar som går under benämningen varm och kallrökta korvar kallas också med ett annat namn för tilltuggskorvar eller ölkorvar.

Art.Nr Artikel C:a vikt / pack
103 / 104 Bondekorv mild 900 gr / 250 gr
200 / 201 Bondekorv stark 900 gr / 250 gr
105 / 106 Cabanossi mild 530 gr / 220 gr
202 / 203 Cabanossi stark 530 gr / 220 gr
107 / 108 Cajna lång 1000 gr / 400gr
109 Cajna 250 gr
110 / 111 Gulayer mild 800 gr / 250 gr
208 / 209 Gulayer stark lång 800 gr / 360 gr
210 Gulayer stark 230 gr
114 Krakowska mild 500 gr
211 Krakowska stark 500 gr
121 / 122 Oxcabanossi 530 gr / 220 gr
125 / 126 Sremska mild 700 gr / 280 gr
213 / 214 Sremska stark lång 1000 gr / 400gr
215 Sremska stark 250 gr
128 / 129 Sudzuk med vitlök 800 gr / 400 gr
218 / 219 Ölkorv 400 gr / 150 gr